Rólunk

Inplace Budapest

     A nyitás 2016-ban történt. Abban az évben amikor megfogalmazódott bennem, egy olyan helynek a létrehozása, ahol mindenki jól érzi magát. Nem csak a vendég, hanem  mi, dolgozók. is.

     Ahol nem érezzük kötelezőnek a munkát, ahol egy olyan csapat dolgozik, akik segítik és szeretik egymást, nincs furkálódás, vagy rivalizálás, akiknek közös a cél.

      A célunk pedig nem más, mint a folyamatos fejlődés, egymás tanítása, rengeteg tanulás, képzés, na meg persze a vendégek megtanítása a saját hajuk ápolására.

Használt termékeink

      Sokáig keresgéltünk a szakmai piacon, melyik márka tudná képviselni a legjobban a természetességet, ami a lehető legmagasabb válogatott alapanyagokat tartalmaz, vegán család,nem tartalmaz kőolajszármzékot,nem tesztelik állatokon és legfőképp amivel mindannyian tudunk azonosulni.

     Így esett a választásunk immár 6. éve a Davines márkára.

     A Davines a termékeit kizárólag megújuló energiaforrások használatával állítja  elő, a co2 kibocsátást pedig erdők telepítésével teljes mértékben kompenzálják. így nem károsítják  környezetünket a gyártás során. ezért a termékek hivatalosan is “zero impact” logoval ellátottak.

Csapatunk

Fábián Andrea

Tulajdonos, Fodrászmester

Bíró Balázs

Fodrászmester

Jesztrebszky Edina

Fodrász

Szabó Natália

Fodrász

Pósa Tamás

Fodrászmester

Varga Fanni

Fodrász

Hubai Tímea

Fodrász

Varga Vivien Evita

Fodrász

Gartai Martina

Kézápoló - műkörömépitő