Szolgáltatásaink

női hajvágások

Mesterfodrászaink nem csak levágják a hajakat, de egyénre is szabják azokat úgy, hogy tökéletesen harmonizálon a személyiséggel. Viselőinek teljes szabadságot ad arra, hogy ne kelljen túl sokat foglalkozni vele a mindennapokban.

Férfi hajvágások

A hozzánk járó férfiak  a klasszikus stílus kedvelői, a formák precíziós vágásokkal készülnek, melyek abszolút időtállók.

Hajfestések

Ez a szalon erősége,ezt szerénytelenség nélkül állíthatom.
Nálunk mindenki imád festeni.

Tőfestés, teljes hajhossz festés egyszínűre, tőszőkítés, vagy csak a melírok színezését kedveled? Itt találsz megoldást.

styling

Szárítás alkalmával is lehetőség van konzultációra, melynek során felmérjük a hajszerkezet állapotát, tanácsot adunk az otthoni hajápolásra. Alkalmi hajak készítéséhez, szárításához katt ide.

Melírtechnikák

A színek szerelmeseinek, a természetességre vágyóknak egyaránt, olyan élményeket nyújtunk amiről nem is álmodnak. Saját technikával dolgozunk, melyeket közösen alkottunk meg. Tökéletes átmenetek, tőmelírozás, vagy csak egy kis színhatás kialakításához itt keresgélj.

Színkorrekció

Minden fajta balul elsült festés korrigálásában vagyunk a legerősebbek. Azt mondják. 😊

Foltos haj, szőke haj javítása, illetve sötét színektől való megválás esetén itt találsz lehetőségeket.

Kezelések

Ha nem csak a frizura, de a haj állaga is fontos számodra, itt találsz megfelelő megoldást.

Hidratálás (ha száraz és törik a haj)
Keratin (ha nyúlik a haj) 
On protection (ha nagyon szőkitett)
 Multimasking (ha gyors eredményre vágysz)

Dauer

Kímélő göndörítésre vágysz? Itt megtalálod.

Manikűr, pedikűr

Többféle manikűrből válogathatsz, de ha ez sem elég, díszítsd fel, hogy egyedi tudj lenni ebben a rohanó világban. Mindenféle effekt porokat vagy csillogó köveket itt találsz.

Inplace ajándékkártya

Szépülni mindenki szeret, és képzeld el, milyen jó érzés ajándékba kapni a lehetőséget, hogy egy általad választott időpontban valaki kényeztessen, újjávarázsoljon, és csak Veled törődjön!